top of page

Přílohová zelenina

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 11. 2022
  • Minut čtení: 1


Skvělé na ní je, že můžete vymyslet nekonečné variace zeleninové přílohy - dle sezóny a nebo i dle chuti. Zeleninu v sezóně je vhodné konzumovat

i čerstvou, zatímco ostatní, například mraženou zeleninu, je nutné tepelně upravit. My jsme si připravili dušené bílé zelí se žlutou cuketou

a nožičky žampionů portobello. Směs jsme ochutili solí, pepřem, kmínem a česnekem a dusili jsme podlité vývarem. Pokud můžete, směs nejprve

podlijte bílým vínem, aby dostala příjemnou nasládlou chuť. Portobello jsme si potřeli olejem, solí a kmínem a rozklepli do něj 1 vejce.

K tomu jsme si na plech připravili batátové hranolky - na 1 velký batát jsme použili 2 PL oleje a pekli jsme je společně s žampiony 15 minut,

poté jsme na žampiony dali sýr, hranolky jsme otočili a pekli dalších 10 minut. Hranolky jsme solili až po vyndání z trouby.

Comentários


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page