top of page

Proteinové těstoviny z červené čočky se sójovým masem a gorgonzolou

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Těstoviny propláchneme a uvaříme v osolené vodě s kapkou olivového oleje, aby nepěnily. Sójové maso uvaříme v osolené vodě s přídavkem libečku a špetkou kari. Odcedíme a dobře vymačkáme zbytek tekutiny. Na olivovém oleji sójové kostky orestujeme a po přidání uvařených těstovin do směsi doplníme vyzrálou gorgonzolu. Krátce zahříváme, aby se sýr rozpustil a spojily se všechny chutě.

Kommentare


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page