top of page

Sojové maso na houbách



K přípravě potřebujeme sojové maso (může být i klasické maso), velkou cibuli, houby (lišky), 1 lžíce jáhelné mouky, může být i jogurt, olej, sůl, kmín, pepř, bazalka, tymián, jako příloha rýže.

Na oleji orestujeme uvařené sojové maso se solí, kmínem a pepřem. Maso vyndáme a na zbylém oleji orestujeme cibuli dozlatova. Poté přidáme na hrubo nakrájené lišky,bazalku a lehce tymián, vrátíme sojové maso, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou 50 minut. Přidáme lžíci jáhelné mouky, popřípadě jogurtu.

Podáváme s rýží k obědu. 

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page