![](https://static.wixstatic.com/media/58ce45_5e854ab1cc2b4028938aa26f040a36eb~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_126,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/58ce45_5e854ab1cc2b4028938aa26f040a36eb~mv2.jpg)
K přípravě těchto výborných vegetariánských válečků potřebujeme (na 12 porcí):
250 g uvařené červené quinoi
1 hrnek vařené cizrny
1/2 hrnku nakrájené jarní cibulky
1/2 hrnku namočených dýňových semínek
5 lžic drceného lněného semínka
sůl, pepř, tymián
1 lžíce oleje
2 lžíce Hrašky
nízkotučný sýr dle chuti
Cizrnu a semínka jsme rozmačkali a poté smíchali se zbytkem ingrediencí (krom sýru), popřípadě přidali 1-2 dcl vody. Vytvořili jsme válečky, které jsme dali na plech s pečícím papírem. Navrch nastrouhali sýr a dali zapéct do trouby na 20 minut. Podávali jsme k obědu se špenátem a vařeným bramborem.