Štrůdl z ovesných vloček




SUROVINY:

2 hrnky vloček, půl hrnku vody

2 jogurty + lžička/dvě medu – Lenka radí dvě polévkové lžíce medu – nebo přidat cukr 🙂

Jablíčka a skořice


POSTUP:

Vločky smícháme s vodou a přidáme jogurt a med, prostě tak aby to vypadalo jak na prvním obrázku, jablko nakrájíme a smícháme se skořicí. Teď hmotu začneme dávat na pečící papír, první dáme spodky, vyložíme je jablíčkem a začneme dávat vršek tak, aby jablka nikde nepřesahovala.

Troubu už máme samozřejmě předehřátou na 200 stupňů. Dáme tam ty dvě štangle na 30 minut. Necháme vychladnout a sníme na posezení 🙂

TIP: Vhodné jako snídaně či dopolední svačina společně s jednou dávkou proteinového koktejlu.