top of page

Bezlepkové linecké cukroví

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 25. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Ingredience:

– 350g hladké bezlepkové mouky (doporučuji 2:1 smíchat ovesnou a rýžovou), ½ balíčku prášku do pečiva, 150g cukru, 200g másla, vanilkový cukr, citrónovou kůru, dvě vejce

– rybízová marmeláda na promazání

Postup:

– všechny suroviny zpracujte v těsto, které v mikrotenové folii necháte několik hodin v chladu odležet. Poté z těsta vyválíte placku a vykrajujete tvary. Pečeme cca 8-10 minut při 170 stupních. Po upečení promazáváme marmeládou a slepujeme dva kousky k sobě.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page