![](https://static.wixstatic.com/media/58ce45_ebb9be593b3848f0aa5df132534f9d74~mv2.jpg/v1/fill/w_138,h_172,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/58ce45_ebb9be593b3848f0aa5df132534f9d74~mv2.jpg)
SUROVINY: 130g jáhlových nebo ovesných vloček rozemletých na mouku, 75 g agávového sirupu, 4 lžíce vody, 3 lžíce oleje (ne olivový), špetka soli, trochu skořice, trochu citron. kůry, pohanková mouka, marmeláda (tady borůvkovo-brusinková)
Všechno kromě pohank.mouky smícháme dohromady a pořádně prohněteme rukama. Směs bude lepivá, takže postupně začneme přidávat mouku do nelepivé konzistence. Těsto vyválíme, vykrájíme a dáme na plech na pečící papír. Pečeme na 150°C dozlatova a hlídáme.