top of page

Carrot cake

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Na korpus:

50 g rýžové mouky

50 g kokosové mouky

3 středně velké nastrouhané mrkve

vanilkové aroma

lžička prášku do pečiva

odměrka proteinu příchuť jahoda

2 lžíce sezamového másla

50 g namletých vlašských ořechů.


Na krém – pudink příchuť Karamel bez barviv a lepku, sojové mléko, lžička medu. Postup: Všechny suroviny na korpus smíchám, dle potřeby doředím vodou, dám péct do horkovzdušné trouby 20 min na 180 stupňů, navrstvím uvařený pudink, ozdobím, nechám ztuhnout, vychladit a podávám ;).

Comentários


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page