top of page

Dýňový perník



250g špaldové mouky

3 lžíce medu

2 plné hrsti nakrájených ořechů

3 lžíce chia semínek

400g nastrouhané dýně

2 lžíce perníkového koření

sůl, skořice

2 lžičky vinného kamene

3 lžíce oleje

70% čokoláda/kokos


Mouku, vinný kámen, med, ořechy, semínka, dýni, perníkové koření, špetku soli, skořici a olej jsme společně promíchali. Vylili na plech a pekli v předehřáté troubě na 180 stupňů 30minut. Po vyndání z trouby jsme na vodní lázni rozehřáli čokoládu a perník jí polili. Poté posypali kokosem a dali vychladit do ledničky.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page