top of page

Ovesná kaše zalitá čokoládou



Kaši jsme si připravili z ovesných vloček, vlašských ořechů, lžičky medu a zmrzlých lesních borůvek. Směs jsme zalili horkou vodou, takže vločky nabobtnaly a borůvky povolily. K přípravě můžete použít i rostlinné nebo kravské mléko, stejně jako můžete použít jakékoliv jiné zmrzlé či čerstvé ovoce. Mezi tím jsme si rozpustili 20 g kvalitní čokolády, kaši s ní polili a posypali strouhaným kokosem. Po ztuhnutí se na vrchu vytvoří čokoládová krusta, která je přímo k nakousnutí. Kaši si takto můžete připravit i s sebou. Dobrou chuť🧡


Kommentare


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page