top of page

Proteinová horká čokoláda

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 21. 12. 2021
  • Minut čtení: 1


Na 2 porce jsme potřebovali 2 hrnky rostlinného mléka, 2 odměrky čokoládového proteinu (60 g), půl žičky skořice, 2 lžíce holandského kakaa, 2 lžíce javorového sirupu,

špetku soli, 2 čtverečky kvalitní čokolády (70%) a lžíčku vanilkového extraktu. Všechny ingredience (kromě čokolády) jsme dali do shakeru na

míchání proteinu a promíchali. Poté jsme směs přelili do rendlíku, přidali čokoládu a na nízkém plameni zahřívali, dokud se čokoláda nerozpustila.

Nezahřívejte směs moc dlouho, jinak zhoustne na puding.

Dobrou chuť🧡

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page