top of page

2 varianty tortilly s sebou, do školy či do práce☺️



Nejprve jsme opekli zeleninu, tu jsme dali do obou tortill stejnou. Paprika, cibule, bílé zelí a okořenili jsme solí, kmínem, uzenou paprikou.


Varianta 1:

Tortilu jsme naplnili zeleninou, směsí čočky s tahini pastou a citronem (čočku jsme použili konzervovanou z Lidlu) a brokolicových klíčků. Zabalili jsme ji a měli hotový oběd - doporučujeme ho v den sportu🙂pokud vám nechutná tahini pasta, použijte místo ní například hummus. Čočku můžete taktéž substituovat jinou bílkovinou a v průběhu týdne mít pestřejší výběr.


Varianta 2:

Tortilu jsme naplnili sýrem, na něj jsme dali zeleninu a navrch míchaná vejce. Přehli jsme tortillu napůl a opekli z obou stran na pánvi. Nakonec jsme přidali brokolicové klíčky (máme je nejradši, jejich klíčení je ze všech nejjednodušší). Tuto tortillu podáváme ke snídani. Dobrou chuť🧡

bottom of page